Kejohanan Poker Texas Holdem Satu Juta Dolar – Bagaimana Satu British Mengalahkan Yanks di Permainan Mereka Sendiri!

Lee Biddulph seorang koki dari Thornton Cleveleys berhampiran Blackpool, sebuah bandar peranginan di pantai barat laut England, kembali ke Manchester Airport dari kejohanan poker amatur di Costa Rica hampir $ 1 juta (£ 567,420) lebih kaya setelah mengalahkan hampir 4,000 pemain lain dalam kejohanan poker amatur. .

Kemenangan terbesar Lee hanya £ 28 sebelum kejohanan!

Ini adalah contoh yang mencolok di http://mega888user.com betapa poker kejohanan menguntungkan bagi sebilangan besar pemain yang telah dihasilkan revolusi permainan dalam talian.

Kejohanan Poker, Kemenangan 1 Juta Pertama

Lee Biddulph telah bermain Texas Holdem selama tiga tahun, dan merupakan salah satu daripada 3,900 orang yang memasuki pertandingan dalam talian.

Pemain dikurangkan semasa pusingan awal kepada baki sembilan yang menduduki final $ 1 juta.

Brit Lee Biddulph menghadapi lapan pemain Amerika di final.

Dia memenangi kejohanan itu ketika mengalahkan Mike Darweesh, seorang jurutera perisian dari Arizona ke hadiah utama dan menang dengan meyakinkan.

Kejayaannya lebih manis kerana dia memulakan final dengan lebih sedikit cip – $ 1.58 juta hingga $ 2.72 juta Mike.

Kedua-dua pemain mempunyai lima kad saman yang sama di tangan terakhir mereka, tetapi Lee mengambil pot dengan lebih tinggi dari lima kadnya.

Jadi, Apa Yang Anda Perlu Menangkan Wang Hadiah Besar di Poker Tournaments?

Seperti contoh di atas, sesiapa sahaja boleh memenangi kejohanan poker selagi mereka mempunyai pengetahuan dan sikap yang betul dan berikut adalah beberapa petua untuk menang besar:

Petua 1. Dapatkan Mindset yang Betul:

Pemain yang menang di poker berpendapat bahawa mereka akan menang sebelum mula bermain. Mereka bersedia melakukan apa sahaja usaha untuk mencapai tujuan mereka, sikap mereka adalah – jika anda fikir anda boleh menang, anda akan menang, dan anda memerlukan sikap yang sama.

Petua 2. Anda tidak akan berhenti belajar:

Pemain poker profesional tahu bahawa mereka perlu mengetahui asas-asas permainan, tetapi mereka juga mengambil sikap bahawa mereka tidak pernah berhenti belajar dan terus berusaha untuk mempertajam kemahiran bermain mereka.

Anda perlu melakukan perkara yang sama, membaca buku sebulan dan anda akan mendapat petua bermain yang tidak pernah anda fikirkan sebelumnya.

Petua 3.Poker Adalah Permainan Psikologi:

Anda perlu memahami bahawa anda bersaing dengan pemain lain dan perlu mempunyai psikologi yang tepat untuk mengalahkan mereka. Ini termasuk bersikap tenang, tenang, dan bermain secara emosi.

Anda perlu bermain dengan berani ketika anda mempunyai tangan yang baik dan anda hanya perlu bermain tangan melawan lawan yang anda fikir dapat anda kalahkan.

Jangan sekali-kali bermain tangan kerana itu, atau kerana anda mengejar kerugian.

Kadang-kadang kad tidak berfungsi untuk anda dan anda harus dapat menanggung kerugian jangka pendek, untuk mendapatkan keuntungan jangka panjang.

Petua 4. Latihan Menjadi Sempurna:

Anda tidak akan menjadi pemain poker yang hebat dalam semalam.

Anda perlu menimba pengalaman dan ini melibatkan latihan.

Sebilangan besar pemain poker teratas telah mempraktikkan kemahiran mereka selama bertahun-tahun dan kejayaan mereka bergantung pada kerja keras dan latihan.

Mula bermain di meja di mana anda merasa selesa dan secara beransur-ansur menghadapi lawan yang lebih sukar kerana kemahiran anda meningkat.

Kejohanan Poker – Bermula

Tentu saja tidak semua orang dapat memenangi satu juta, tetapi ada kemungkinan untuk semua, dan walaupun anda tidak memenangi satu juta pada kejohanan poker, masih banyak pemain poker yang mencari nafkah dari permainan dan anda boleh. juga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *