Berlatih Dengan Sistem Loteri yang Betul Memenangi Permainan Loteri

“Amalan” adalah salah satu faktor penentu kejayaan yang penting – sekurang-kurangnya menurut buku “Outliers: The Story of Success”. Menurut penulis, untuk berjaya, seseorang itu perlu mempraktikkan kemahirannya selama 10,000 jam. Adakah ini terdengar mudah? Sudah tentu tidak bermakna anda perlu mempraktikkan kemahiran anda kira-kira 27 jam sehari selama satu tahun, manakala apa yang anda ada hanyalah 24 jam sehari! Atau, anda boleh terus berlatih 40 jam seminggu selama 250 minggu untuk berjaya di kawasan anda. Adakah ini terdengar menakutkan?? Sudah tentu! Adakah anda ingin melalui proses yang sama dengan banyak jam sebelum anda berjaya? Saya ragu begitu slot jackpot terbesar!

Sekurang-kurangnya apa yang saya boleh beritahu anda ialah latihan berjam-jam yang menakutkan dan panjang tidak terpakai kepada formula untuk memenangi loteri. Dengan sistem yang betul, sesetengah pemain loteri tidak perlu berlatih langsung untuk memenangi loteri dengan segera. Walau bagaimanapun, jika anda ingin memenangi loteri secara konsisten, berlatih dengan kerap adalah kuncinya. Anda perlu “bermain” secara teratur dan konsisten. Setiap permainan yang anda terlepas adalah peluang kemenangan yang hilang selama-lamanya.

Seorang pemain piano terkenal China, Lang Lang pernah menceritakan kisah bagaimana bapanya memberitahunya kerana terlambat ke pelajaran piano suatu hari nanti. Bapa membuat kenyataan yang sangat penting yang mempengaruhi kehidupan Lang Lang dan tentang kepentingan masa dan peluang yang Lang Lang terlepas dan tidak akan dapat kembali.

Amalan menjadikan sempurna – itulah rahsia kejayaan semua orang. Jadi, adalah penting bagi seseorang untuk bermain loteri dengan kerap,

secara konsisten dan tidak pernah terlepas permainan loteri. Perlu diingat, masa dan peluang yang hilang tidak akan dapat diperoleh kembali.

Seorang pemain loteri mempelajari ini dengan cara yang sukar. Nombor loterinya muncul pada minggu yang dia tidak bermain. Sekiranya dia bermain secara konsisten dan kerap, loteri itu akan memberinya kemenangan sebanyak $1 juta yang boleh menyelesaikan semua masalah kewangannya. Kekecewaan itu sememangnya satu tamparan yang pahit. Sebaik sahaja anda terlepas permainan loteri, peluang untuk memenangi loteri hilang selama-lamanya. Melainkan anda bermain, anda tidak akan tahu sama ada nombor anda akan menang.

Pendek kata, anda perlu mengambil bahagian dalam setiap permainan. Ini adalah langkah yang mudah tetapi penting untuk memenangi sebarang loteri. Paling

yang penting, anda juga tidak perlu menghabiskan 10,000 jam untuk melakukannya! Anda boleh belajar cara memendekkan masa yang diperlukan untuk menang

loteri dengan menggunakan Sistem Lotto Perak 1 minit yang diperkenalkan oleh Ken Silver pada tahun 1991. Beribu-ribu pemenang loteri di lebih 100 negara telah mendapat manfaat daripada sistem dan memenangi hadiah dalam lebih daripada 9 daripada 10 permainan dengan menggunakan sistem loteri ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *